INSPIRATION INSPIRATION

Knap in het Pak Knap in het Pak

Knap in pak! 

Dit jaar zien we hem meer dan ooit tevoren: het pak! Van neutraal tot felgekleurd, van linnen tot viscose en van getailleerd tot een pak met stretchkwaliteit. Mocht je er nog geen één hebben in welke variant dan ook, dan is nu het moment om te gaan shoppen! Na het lezen van dit artikel weet ik eigenlijk zeker dat je naar de winkel rent. Het pak…

..Staat iedereen! 

Welk figuur je ook hebt, een pak staat iedereen! Je kan namelijk kiezen voor een getailleerde blazer, een blazer met schoudervullingen of ga voor een pak met stretchkwaliteit dat altijd comfortabel zit. En in een pak zie je er gewoon stijlvol uit. Welke vrouw wil dat nu niet?
 

..Zorgt ervoor dat je snel klaar bent.

Je schrikt wakker van de wekker, je weet even niet meer welke dag het is en welke activiteiten er op de planning staan. Maar geen reden tot paniek over je outfit. Of je nu naar werk moet, een koffie-date hebt met je vriendinnen, je kind naar school moet brengen. Je trekt je pak uit de kast en je kan meteen de deur uit. 
 

..Kan ieder seizoen. 

Of het nu winter of zomer is, een pak kun je altijd aan! In de zomer combineer je hem met een t-shirt en een paar sneakers of loafers. In de winter ga je voor een lekker warme trui een paar laarsjes. 
 

..Is er in verschillende varianten. 

Bij een pak denken we meteen aan het mannenpak maar dan voor vrouwen. Een mooie pantalon met een (vaak getailleerde) blazer. Deze variant is ook nog steeds een grote trend. We zien hem nu in allerlei knalkleuren. Denk aan oranje, blauw en knalroze bijvoorbeeld. Naast het pak is ook kleur een hit dit seizoen dus meteen de uitgelezen kans om deze twee met elkaar te combineren. Het pak wordt dit seizoen ook samengesteld door een broek en een shirt of blouse in dezelfde kleur of print met elkaar te combineren.

Shop the look Shop the look

Shop the look Shop the look

..kun je makkelijk mixen en matchen 

Je kunt de kledingstukken natuurlijk ook los van elkaar dragen. De blazer staat ook helemaal leuk op een jeans en de broek kun je ook met allerlei bovenstukken combineren. Ideaal dus zo’n pak. Je kunt er lekker mee variëren.   

Zoals je ziet kun je het dus zo gek maken als je zelf wilt. Voor werk ga je misschien voor een meer minimalistische look. Het pak zonder poespas. Ga je een avondje op stap? Draag dan bijvoorbeeld een mooie bralette onder de blazer. De dag erna ruil je hem in voor een heerlijke sweater voor de perfecte weekend vibes.  

Shop the look Shop the look

Shop the look Shop the look

Shop the look Shop the look