VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

ACHTERAF BETALEN

GRATIS RETOUR IN 31 WINKELS

Betalen

Betalen

U kunt bij Anna van Toor op een van de volgende manieren betalen:

iDEAL
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af via uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Creditcard
Wij accepteren: Euro/Mastercard, Visa, Maestro en American Express. Om uw creditkaartgegevens te beschermen, worden uw volledige gegevens gecodeerd via SSL-servers verstuurd en zodoende zijn ze beveiligd tegen toegang van derden.

AfterPay – Achteraf betalen
AfterPay voert voor annavantoor.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen en/of meer informatie altijd contact opnemen met AfterPay. Telefoonnummer van de klantenservice van AfterPay is 020 - 7 230 270.

SOFORT
Deze betaalmethode is met name handig voor de duitse Anna van Toor klanten. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft u de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 0183-359202 of via email klantenservice@annavantoor.nl. 
Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

ACHTERAF BETALEN

GRATIS RETOUR IN 31 WINKELS