VANDAAG BESTELD, WOENSDAG IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

GRATIS RETOUR IN 31 WINKELS

Betalen

Betalen

U kunt bij Anna van Toor op een van de volgende manieren betalen:

iDEAL
Als je kiest voor "Betalen met iDEAL", dan betaal je via uw eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van iDEAL en je hoeft je daar niet voor aan te melden. Daarnaast doorloop je dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent, met dezelfde beveiligingseisen van jouw bank. Met iDEAL wordt het bedrag direct van de bankrekening afgeschreven. Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van de bestelling.

Creditcard
Wij accepteren: Euro/Mastercard, Visa, Maestro en American Express. Om uw creditkaartgegevens te beschermen, worden uw volledige gegevens gecodeerd via SSL-servers verstuurd en zodoende zijn ze beveiligd tegen toegang van derden.

PayPal
PayPal is een online betaalservice waarmee je makkelijk en veilig online kunt betalen. Wanneer je kiest om bij Anna.nl met PayPal te betalen dan word je bij de betaalpagina direct doorgestuurd naar de PayPal website. Nadat je de PayPal-betaling hebt goedgekeurd, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je PayPalrekening, bankrekening of creditcard. Kijk voor meer informatie over het gebruik van PayPal op https://www.paypal.nl.

 

SOFORT
Deze betaalmethode is met name handig voor de duitse Anna van Toor klanten. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft u de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 0183-359202 of via email klantenservice@annavantoor.nl. 
Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

VANDAAG BESTELD, WOENSDAG IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

GRATIS RETOUR IN 31 WINKELS