TREND TREND

Broeken Trend Broeken Trend

Broeken Trends 2024

 

Een broek bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je outfit! Zo creëer je met een basic trui en een jeans een casual outfit. Draag je diezelfde trui op een pantalon dan is je outfit meteen geschikt voor kantoor. Direct door naar een gezellige borrel? Vervang die pantalon dan voor een (imitatie)leren broek. Benieuwd naar de jeans die het straatbeeld van 2024 gaan domineren? Je scoort punten met…  

 

De wide leg

Dé broek van het moment, en dus een trend. Deze broekensoort heeft een hoge taille en de pijpen zijn wijduitlopend. Als jij je liever niet in een skinny jeans wilt vertonen is dit een hele goede optie. Je ziet dit model terug in een mooie jeans in verschillende wassingen maar ook in bijvoorbeeld een rib variant. Accentueer met een riem je taille en maak je look helemaal af.  

 

De mom jeans

Deze broek werd populair door de fijne pasvorm. Net als de wide leg zit deze broek ook wat losser om je benen. Hij heeft een high waist en de pijpen lopen taps toe waardoor deze pasvorm zich er perfect voor leent om je favoriete schoenen te showen. De combi met een shirt en een blazer maken de look helemaal af.

 

Gekleurde broeken 

Het voorjaar is aangebroken: tijd om allerlei verschillende kleuren aan je garderobe toe te voegen. De pantalon met zijn bijbehorende blazer zien we in allerlei knalkleuren de revue passeren. Is het allemaal een beetje te veel van het goede dan kun je natuurlijk ook een basic jack, zoals een spijker- of lerenjack op deze gekleurde broeken dragen.


Shop the look Shop the look

Shop the look Shop the look

Straight!

De straight fit is zo tijdloos dat hij allesbehalve een trend is. Om maar recht door zee te zijn. Maar het grootste voordeel is dat hij dus altijd kan. De straight-fit zit aangesloten rondom je billen en bovenbeen en loopt dan recht naar beneden. Deze pasvorm is er ook nog eens in ontelbaar veel variaties. Denk aan de pantalon (in allerlei kleuren en dessins), de jeans, maar ook in een rib stof. 

 

 

De oversized broeken

Hij moet natuurlijk niet van je kont zakken maar dat het lekker zit weten we zeker. Voor welke broek je ook kiest: een jeans, pantalon of toch een andere variant? 
Bij deze trend kan het allemaal niet wijd genoeg.

 

 

De chique cargo

Nog zo'n trend waar we al mee overspoeld worden en die nu een upgrade krijgt. Denk aan stijlvolle silhouetten, minder opvallende zakken en mooie luxe stoffen. Mocht je er nog niet voor zijn gevallen dan heb je nu de kans om er toch verliefd op te raken. 


Metallic

Metallic is een hit! En dan met name de broek. In het modebeeld zie je broeken met metallic finishes in overvloed. Dit kan je ook echt naar kantoor dragen en hoeft niet alleen voor een feestje.  Wij vinden hem in ieder geval heel tof!

Shop the look Shop the look

Shop the look Shop the look

Shop the look Shop the look