Vandaag besteld, donderdag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk
Avondlevering mogelijk

Bezorgen

Tijdens het bestelproces kunt u kiezen uit drie afleveropties: Aflevering bij een postadres, afhalen in een Anna van Toor winkel of afhalen bij een DHL ServicePoint. 

Bezorging aan huis

Bij een aankoop vanaf 50 euro betalen wij de verzendkosten binnen Nederland, dus GRATIS bezorging binnen heel Nederland.

Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt (normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag).
Komt dat niet uit dan kunt u met de code die op het kaartje staat op Mijn DHL aangeven wanneer bezorging u beter uitkomt.

Overdag niet thuis? Geen probleem. Geef ons een ander adres (bijvoorbeeld uw werkadres) en we sturen het daar naartoe.

*dit zijn normaal gesproken de levertijden, wij hebben strakke afspraken met onze vervoerders maar ook bij hen kan, er in uitzonderlijke gevallen, natuurlijk iets mis gaan.

Click&Collect! 

Kies als ophaallocatie één van onze Anna van Toor winkels. Het is ook mogelijk je retourpakket in de winkel af te geven. 

Afhalen bij een DHL-ServicePoint
Bij een aankoop vanaf 50 euro wordt uw bestelling GRATIS afgeleverd bij een DHL ServicePoint van uw keuze bij een DHL SERVICEPOINT in Nederland (DHL-points in de buurt).

Zodra het pakket bij het ServicePoint is afgeleverd zullen wij u op de hoogte stellen door middel van een email.
U kunt het pakket vanaf dat moment afhalen.Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 0183-359202.
Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Als je cookies accepteert kunt je Anna.nl makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Wilt u cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring