VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

ACHTERAF BETALEN

GRATIS RETOUR IN DE WINKEL

Retourneren

Retourneren

Bij Anna van Toor heeft u voor al uw bestellingen een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Wanneer u niet tevreden bent over het artikel, dan kunt u het binnen de zichttermijn retourneren.

Anna van Toor hanteert regels voor retourneren. Mocht u de bestelling willen retourneren, dan kan dit uitsluitend als deze:

  • binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd.
  • in - voorzover redelijkerwijs mogelijk - de onbeschadigde, niet beschreven en originele verpakking zit.
  • compleet, niet gebruikt en onbeschadigd is.
  • Geopende artikelen die niet voldoen aan het bovenstaande blijven uw eigendom. Wij sturen deze artikelen naar u terug en brengen de gemaakte kosten in rekening.
  • Voeg altijd de retourbon bij uw retourzending, inclusief opgave van de retourreden.

Gebruik voor retourzendingen het bijgeleverde retouretiket. Plak dit etiket op de verpakking zodat het oude etiket niet zichtbaar is. Het is een Franco etiket wat betekent dat u dit pakket kosteloos kunt inleveren bij een Post inleverpunt.

Voor een bijdrage in de retourkosten brengen wij slechts € 3,95 in rekening. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. Het totaalbedrag wordt teruggestort op dezelfde rekening waarmee de betaling is gedaan, dit geldt ook voor VISA en Mastercard betalingen. De terugbetaling gebeurt binnen 10 werkdagen.

Als extra service bieden wij ook de mogelijkheid om de webshop-aankopen in een Anna van Toor-filiaal in Nederland te ruilen of te retourneren. In de winkel kunt u een andere maat of kleur kiezen óf iets ruilen voor een ander artikel. Wilt u de artikelen niet ruilen maar retourneren, dan kunt u de bestelling via de winkel retour laten sturen naar de webshop. De webshop zal de betaling terugstorten. U betaalt dan geen retourkosten. U ontvangt in de winkel geen contant geld voor de artikelen die u retour brengt. U kunt vragen naar een tegoedbon. Deze kunt u in elke Anna van Toor-winkel in Nederland gebruiken. Neem altijd de leveringsbon/factuur mee als u een artikel in de winkel wilt ruilen of retourneren.

Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de klantenservice: 0183-359202.
Bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00

VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

ACHTERAF BETALEN

GRATIS RETOUR IN DE WINKEL