VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

ACHTERAF BETALEN

GRATIS RETOUR IN 31 WINKELS

Retourneren

Retourneren

Bij Anna van Toor heeft u voor al uw bestellingen een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Wanneer u niet tevreden bent over het artikel, dan kunt u het binnen de zichttermijn retourneren.

Anna van Toor hanteert regels en aanbevelingen voor retourneren. Mocht u de bestelling willen retourneren, dan kan dit als deze:

  • binnen de zichttermijn van 14 dagen kenbaar gemaakt word dat u wilt retourneren, waarna u dan weer binnen 14 dagen dient terug te sturen.
  • in - voorzover redelijkerwijs mogelijk - de onbeschadigde, niet beschreven en originele verpakking zit.
  • vergezeld van de retourbon (dan weten wij van wie het pakket komt) verzonden word, eventueel met opgaaf van de retourreden.

Ook is het handig voor ons als u gebruik maakt (voor retourzendingen) van het bijgeleverde retouretiket. Wij weten dan van wie het pakket komt etc.. Plak dit etiket op de verpakking zodat het oude etiket niet zichtbaar is. Het is een Franco etiket wat betekent dat u dit pakket kosteloos kunt inleveren bij een PostNL inleverpunt. Wel rekent Anna van Toor een bijdrage in de retourkosten van 3,95 euro, dit verrekenen we automatisch met het terug te betalen bedrag. 

Het totaalbedrag minus retourkosten (3,95 euro) wordt teruggestort op dezelfde rekening waarmee de betaling is gedaan, dit geldt ook voor VISA en Mastercard betalingen. De terugbetaling doen we snel maar in ieder geval binnen 10 werkdagen.

Als extra service bieden wij ook de mogelijkheid om de webshop-aankopen in een Anna van Toor-filiaal in Nederland te ruilen of te retourneren (gratis). In de winkel kunt u een andere maat of kleur kiezen óf iets ruilen voor een ander artikel. Wilt u de artikelen niet ruilen maar retourneren, dan kunt u de bestelling via de winkel retour laten sturen naar de webshop. De webshop zal de betaling terugstorten. U betaalt ook dan natuurlijk geen retourkosten. U ontvangt in de winkel geen contant geld voor de artikelen die u retour brengt. U kunt vragen naar een tegoedbon. Deze kunt u in elke Anna van Toor-winkel in Nederland gebruiken. Neem altijd de leveringsbon/factuur mee als u een artikel in de winkel wilt ruilen of retourneren.

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Anna van Toor BV, Energieweg 35, 4231 DJ Meerkerk, klantenservice@annavantoor.nl, telefoon 0183 359202) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen (minus retourkosten) die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
Wij rekenen voor retouren een bijdrage in de kosten van 3,95 euro, dit bedrag verrekenen wij met de terugbetaling. 
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:

  • volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn; - producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
  • producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
    producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
  • audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
  • kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement);

 

Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de klantenservice: 0183-359202.
Bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

ACHTERAF BETALEN

GRATIS RETOUR IN 31 WINKELS