Vandaag besteld, woensdag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk
Avondlevering mogelijk

Retourneren

Mocht een artikel niet aan je verwachtingen voldoen kun je ruilen of retourneren. Als je een artikel wilt ruilen moet je een nieuwe bestelling plaatsen.
Natuurlijk is het wel handig om even af te stemmen hoe we dit goed kunnen regelen zodat het proces goed verloopt, hieronder een aantal voorwaarden:
- Retour of ruiling binnen de zichttermijn van 14 dagen.
- Zorg dat het artikel compleet, niet gedragen/gebruikt en onbeschadigd is.
- Wil je deze aflever- / retourbon erbij doen (eventueel met reden retour)? Dan weten wij van wie het pakketje komt.
- Zorg dat de originele kaartjes en labels nog aan het artikel zijn bevestigd.

Als alles goed verloopt en het voldoet aan de hierboven genoemde punten dan storten wij het totaalbedrag, minus de bijdrage in de retourkosten (als u via DHL verzend 3,95 euro), op dezelfde manier terug als waarop de betaling is gedaan. En dat doen we snel maar in ieder geval binnen 10 werkdagen. Bij het retourneren in een winkel kan de terugbetaling langer duren dan het termijn van 10 dagen.

Gratis retour via één van de 32 Anna van Toor winkels
Via een winkel van Anna van Toor kunt u uw aankopen gratis retour sturen, kijk voor de dichtsbijzijnde winkel op www.anna.nl/winkels.
U ontvangt in de winkel geen contant geld voor de artikelen die u retour brengt, deze verrekening/terugbetaling loopt altijd via de webshop. Bij het retourneren in een winkel kan de terugbetaling langer duren dan het termijn van 10 dagen.
Zorg ervoor dat u de zending in de originele verzendverpakking terugstuurt, dit is handig omdat de inhoud goed beschermd blijft en tegelijkertijd is het beter voor het milieu.

Retour via DHL SERVICEPOINTS
Ook is het handig voor ons als u gebruik maakt (voor retourzendingen) van het bijgeleverde retouretiket. Wij weten dan van wie het pakket komt etc.. Plak dit etiket op de verpakking zodat het oude etiket niet zichtbaar is. Het is een Franco etiket wat betekent dat u dit pakket kosteloos kunt inleveren bij een DHL SERVICEPOINT (DHL-points in de buurt).
Het totaalbedrag minus retourkosten (3,95 euro) wordt teruggestort op dezelfde rekening waarmee de betaling is gedaan, dit geldt ook voor VISA en Mastercard betalingen. De terugbetaling doen we snel maar in ieder geval binnen 10 werkdagen.

 

Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de klantenservice: 0183-359202 of via email .
Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

 

Als je cookies accepteert kunt je Anna.nl makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Wilt u cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring