CATEGORIE CATEGORIE

De favoriete items van Naomi van AS

Ik ben Naomi van As. Oud top hockyster. Lang geleden ;-) Ondertussen moeder van twee héle lieve kindjes. Een meisje en een jongetje. Daarnaast heb ik natuurlijk nog wel een leven dus ik doe veel verschillende projecten waaronder deze leuke samenwerking met Anna Blue! 


Hoe zou je je kledingstijl omschrijven?
Oeh, nou daar moet ik wel even over nadenken maar ik denk vooral dat het sportief is, logisch natuurlijk, stoer en ook vrouwelijk. 

Shop the look Shop the look

Shop the look Shop the look

Van topsportster tot nu, hoe is je kledingstijl veranderd?
Vroeger kon je me natuurlijk uittekenen in sportkleding. Dat draag ik overigens nog wel heel vaak want het zit natuurlijk heel chil. Een legging met een trui erover. Ook als ik niet ga sporten dus. Daarnaaast liep ik vroeger ook wel rond op laarsjes en hakken en trok ik sneller een leuke blouse uit de kast maar nu ben ik wel makkelijker geworden. Je kan me wel uittekenen in een spijkerbroekje met sneakers en een shirtje! Lekker easy-going! 
 
Dat past natuurlijk helemaal bij Anna Blue! 
Ja ik vind deze collectie ook heel leuk. Anders zat ik hier natuurlijk niet. Eigenlijk moet ik iets meteen leuk vinden als ik het zie. En dat had ik wel met deze collectie. Dus dat was een goed teken. Dan moet het nog comfortabel zitten! Als je iets draagt waarin je je goed voelt dan straal je dat ook uit. Zelfverzekerdheid. En hoewel ik eigenlijk niet vaak voor kleur kies vind ik het in deze collectie wel echt leuk. Het staat me ook leuk maar ik kies er niet snel voor. Maar deze collectie daagt me wel uit om niet snel voor het veilige te gaan. Helemaal uit mijn comfort zone, haha! 

Shop the look Shop the look

Shop the look Shop the look

Shop the look Shop the look

Een collectie om in te wonen dus?
Absoluut. Wat ik leuk vind aan de jeans is dat hij wat wijder valt bij de pijpen en hij is lekker lang. Perfect voor mij. Ik trek daarop het rode sterrenshirt aan met een paar goede sneakers en ik ben helemaal happy!  

Shop hier alle items van Naomi van As.