Vandaag besteld, woensdag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk
Avondlevering mogelijk

Fabienne Chapot kleding

0 producten

Fabienne Chapot is een luxueus merk van Nederlandse bodem voor modebewuste vrouwen. De kracht van vrouwen die Fabienne Chapot dragen zit hem in hun vrouwelijkheid en in de kracht van overtuiging. Ze dragen wat zij willen dragen. De collectie is een mix van rijke kleuren en speelse prints. Met items van Fabienne Chapot maak je je kast heel wat kleurrijker. De uitstraling van de Fabienne Chapot collectie is fris, vrolijk en opgewekt.  

Fabienne Chapot is een lu...
Filteren Filteren

Over Fabienne Chapot

De collectie is ontworpen door een vrouw die haar hart volgt, vertrouwt op haar intuïtie en groot durft te dromen. Ze bouwt samen met andere sterke vrouwen aan haar merk Fabienne Chapot. Met haar collectie daagt ze vrouwen uit om meer uitgesproken kleding te dragen door gebruik te maken van kleuren, printjes en andere details. In 2012 begon ze met ontwerpen. Haar beroemde hartentas bleek een schot in de roos en het startsein van een rijke carrière. Na hart en ziel in een uitgebreide accessoire- en schoenenlijn te hebben gestoken, komt Fabienne in 2016 ook met haar eigen fashionlijn. Het fashionlabel Fabienne Chapot was geboren en klaar om modebewuste vrouwen blij te maken! 

Duurzaamheid

In de Fabienne Chapot collectie heeft duurzaamheid een belangrijke rol. Daarom zijn haar collecties gemaakt van bijna alleen maar natuurlijke materialen.

Als je cookies accepteert kunt je Anna.nl makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Wilt u cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring