Vandaag besteld, vrijdag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk

10 Days kleding

19 producten

De collecties van 10DAYS kenmerken zich door een blend van stijl en comfort. Zachte stoffen, speelse silhouetten, creatieve combinaties. 10DAYS kleding staat synoniem aan comfort en dat is ook precies wat de twee ontwerpsters altijd voor ogen hebben. Sportiviteit, comfort en een eigen stijl vind je in de mode van 10 DAYS. Of dit nu een stoere 10 DAYS jurk is, een fijne 10 DAYS sweater of comfortabele 10 DAYS broek. Vergeet trouwens ook niet die hele leuke 10 DAYS sjaal. Simpel, maar never regular!

De collecties van 10DAYS k...
Lees meer

Over 10DAYS

We dream big, zoals ze zelf zeggen. En onze droom is om mensen over de hele wereld te inspireren. Om te zijn, wie ze willen zijn. Om te dragen, wat ze willen dragen. Om hun echte zelf te laten zien. Wij helpen graag met het ontdekken van persoonlijke stijl. Met een lifestyle concept, dat durft in te gaan tegen de traditionele mode van vandaag. Want wij geloven dat je bent, wat je draagt.

10DAYS collectie 

De collecties van 10DAYS kenmerken zich door de blend van stijl en comfort. Zachte stoffen, speelse silhouetten, creatieve combinaties. Sportieve looks en statement pieces vormen bij 10DAYS kleding één geheel. Simpel, maar never regular. In de collecties eren ze Amsterdam - de stad van creativiteit, diversiteit en zelfvertrouwen. Urban designs met een eigentijdse kijk op functionaliteit. De missie van 10 DAYS is het vinden van ultieme vrijheid, door de kunst van combineren. 10DAYS is zoveel meer dan mode – het is een vorm van zijn, een gevoel, een lifestyle. We bieden naast kleding, schoenen en accessoires voor dames en kinderen dan ook lifestyle en interieur concepten. En via al onze collecties dagen we je uit, je ware zelf te zijn: be unexpected or simple | never regular.

10DAYS bij Anna van Toor 

Bij Anna van Toor is ieder seizen een uitgebreide collectie 10DAYS beschikbaar, zowel online op Anna.nl als in de Anna van Toor winkels. 

Vandaag besteld, vrijdag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk

Kies de maat die u wilt bestellen

Je hebt geen maat gekozen. Staat jouw maat er niet bij? Klik op de maat om bericht te ontvangen als de maat weer beschikbaar is.

Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen