Vandaag besteld, woensdag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk
Avondlevering mogelijk

Care for people

Care for people
Naast het neerzetten van mooie collecties willen we bij Anna van Toor een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. Als fashion label kunnen we niet volledig duurzaam zijn, daar moeten we eerlijk in zijn. Dat betekent gelukkig niet dat we ons niet inzetten voor de wereld en de mensen om ons heen. Stap voor stap werken we aan onze duurzame strategie, die gebaseerd is op drie pijlers: mens, dier en milieu. Vandaag vertellen we wat meer over onze productie(locaties) en de relaties met leveranciers die voor ons heel belangrijk zijn.
Bij Anna van Toor hechten we waarde aan een eerlijk productieproces waarbij mensen die de kledingstukken maken goed worden behandeld. Op dit moment werken we samen met zo’n 30 leveranciers in elf landen. Er kunnen onder elke leverancier verschillende fabrieken vallen, waardoor het aantal leveranciers net wat hoger ligt. Het grootste deel van de collecties wordt geproduceerd in Europa, met Portugal als grootste supplier! Hier produceerden wij in 2020 wel 35% van onze collecties. 

Alle leveranciers zijn bekend met Anna’s Labour Standards. Hierin staan zes standaarden die we zelf naleven en ook willen dat fabrieken dat doen. Denk hierbij aan het werken in een veilige en gezonde omgeving en het maken van normale werkdagen! Elke fabriek krijgt een introductie check en ondertekent deze arbeidsnormen.  

Anna van Toor is een familiebedrijf, daarom werken we ook graag samen met fabrieken die dat zijn! Maar bovenal hechten we waarde aan goede relatie met agenten en fabrieken. Goede communicatie is een must en is de basis van deze relatie. Hoe langer de relatie (in jaren), hoe meer we van elkaar kunnen leren en dus aan elkaars wensen en verwachtingen kunnen voldoen.
 
Voorheen reisden we wat af naar productielocaties, maar helaas lukte dat afgelopen 1,5 jaar niet door Corona. Wel probeerden we op verschillende manieren contact te houden en te zoeken naar oplossingen voor het controleren van de fabrieken. Zo planden we online video controles in en kregen we heuse online rondleidingen in de fabriek! Het is fijn om het dialoog aan te gaan en het contact warm te houden, want alleen op die manier kunnen we het beste voor elkaar betekenen!

 

Als je cookies accepteert kunt je Anna.nl makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Wilt u cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring