Vandaag voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk
Avondlevering mogelijk

Mens

Anna van Toor is een familiebedrijf en we werken graag samen met productielocaties die gerund worden door families. Van familie tot familie. Samen met deze families streven we naar goede werkomstandigheden in de fabrieken. Goede omstandigheden en respect voor elkaar dat is het doel, waar ook ter wereld!

Hoe bereiken we dat?

 Onze productiemanagers of agenten bezoeken regelmatig de fabrieken, zo weten ze precies hoe de werkomstandigheden zijn. 50% van onze collecties worden geproduceerd in Europa. Productie in Europa betekent een kortere transporttijd en daarmee minder CO2 uitstoot. Ook zijn de lijntjes kort met de fabrieken in Europa. Kenmerkend voor onze collectie is dat deze uit kleinere thema’s bestaat die verspreid over het jaar geproduceerd worden. Op die manier verlagen we de werkdruk bij de fabrieken.

Een transparante supply chain vergt een kritische houding ten opzichte van verschillende onderwerpen, zoals kinderarbeid en gezonde en veilige werkomstandigheden.

Anna van Toor heeft 6 richtlijnen voor eerlijke productie opgesteld, die we nauw nastreven:

BewarenBewaren

Als je cookies accepteert kunt je Anna.nl makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Wilt u cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring