Inspiratie Inspiratie

Denim trends Denim trends

Denim Trends 2024 

Denim is niet meer uit onze kleding kasten weg te denken. De spijkerstof wordt al sinds de 17e eeuw gebruikt. De reden dat denim zo populair is komt door zijn stevige stof en lange levensduur. Maar zoals bij elke trend, veranderd denim constant. Wat zijn de nieuwste denim trends die je niet mag missen? Anna Van Toor zet ze voor je op een rijtje. 

Denim op denim 

Een van de meest terugkomende trends voor de lente is het combineren van denim artikelen. Een voorbeeld hiervan is het combineren van een Shorty minirok met de Shorty jacket van Anna Blue. Deze set is zowel geschikt voor dagelijkse looks als voor een speciale gelegenheid. Het mixen van verschillende denim stoffen zorgt voor een moderne look. Combineer bijvoorbeeld een lichte denim blouse met een donkere denim jeans voor een moderne draai aan deze klassieke trend. 


Shop the look Shop the look

Shop the look Shop the look

Denimaccessoires

Spijkerstof is niet langer alleen voor kleding. Zo kunnen denim accessoires de finishing touch van jouw outfit zijn. Kies bijvoorbeeld voor een denim schouder- of crossbodytas of voeg denim loafers toe voor een speelse toevoeging aan jouw casual-chique look. 

Pailletten

Voeg wat sparkle toe aan je denim collectie met een pailletten denim. Of het nu gaat om een glimmende denim jack of een denim minirok met pailletten. Het terug laten komen van een glimmer in jouw spijkerstof items maakt van jouw outfit een perfecte look voor een avond uit of speciale gelegenheid. Style de outfit af met een eenvoudige basic om de focus op de pailletten te houden en laat je outfit stralen!

Shop the look Shop the look

Shop the look Shop the look

Shop the look Shop the look