Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk

Kocca kleding

21 producten

Kocca is een merk van Italiaanse bodem en heeft een vrouwelijke elegante stijl ontwikkeld. Met name door de aandacht voor de gebruikte materialen en de verwerking hiervan is Kocca het kledingmerk voor de krachtige en romantische vrouw. Roesjes, pastelkleuren en zachte materialen vormen het elegante en stijlvolle karakter.

Kocca is een merk van Ita...
Lees meer

Kocca online

De onlinecollectie van Kocca is zeer gevarieerd. Blouses, fijn gebreide truien, vesten, jassen, broeken, rokken en vrouwelijke jurkjes. De ‘touch’ van denim maakt het geheel lichtelijk gedurfder. Voor iedere gelegenheid kun je in de collectie van Kocca iets vinden. Je ziet er altijd stijlvol uit. De Kocca-slogan ‘enjoy everyday’ zal vele jong-volwassen vrouwen direct aanspreken.

Over Kocca

Het label Kocca werd in 1996 opgericht door de Italiaanse broers met als uitgangspunt een innovatieve stijl. Nu is het merk niet meer weg te denken uit de modewereld. Nationaal en internationaal.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk

Kies de maat die u wilt bestellen

Je hebt geen maat gekozen. Staat jouw maat er niet bij? Klik op de maat om bericht te ontvangen als de maat weer beschikbaar is.

Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen