Vandaag besteld, morgen in huis Vandaag besteld, zaterdag in huis
Vandaag besteld, morgen in huis Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Vandaag besteld, morgen in huis Gratis retour in 31 winkels

Ilse Jacobsen jassen

4 producten

De regenjassen van Ilse Jacobsen zijn comfortabel, warm, ademend, winddicht en vooral waterafstotend. Ilse Jacobsen heeft de jassen zo ontworpen dat ze ook stijlvol zijn voor een niet regenachtige dag. De jassen zijn van hoge kwaliteit en zijn het hele jaar draagbaar.

De regenjassen van Ilse J...
Lees meer

Over Ilse Jacobsen
Ontwerpster Ilse Jacobsen is geboren in het Deense Hornbaek. Wat tegelijk haar grote inspiratiebron was. Ilse doet niets liever dan eropuit gaan om één te worden met de natuur en rust te vinden. Ze is dus graag in een waterrijke omgeving. Dus waterdichte kleding is noodzakelijk. Ilse is begonnen met het ontwerpen van regenlaarzen omdat ze nergens mooie regenlaarzen kon vinden met aandacht voor stijl.

Regenjassen van Ilse Jacobsen
Na de lancering van haar handgemaakte regenlaarzen wilde ze graag regenjassen ontwerpen met hetzelfde gevoel voor stijl, comfort en functionaliteit als de regenlaarzen. Het duurde dan ook niet lang voordat Ilse Jacobsen haar eerste fashionable regenjassencollectie lanceerde.

Meer dan regenkleding
Ilse Jacobsen heeft haar lifestyle-merk uitgebreid. Naast regenlaarzen en regenjassen kwam er ook een collectie aan slippers, instappers, kleding- en verzorgingslijn en bloemenwinkels.  De collecties worden gekenmerkt door een natuurlijke en ontspannen sfeer gecombineerd met elegantie en vrouwelijkheid, nauw verwant aan de Scandinavische levensstijl.

Vandaag besteld, morgen in huis Vandaag besteld, zaterdag in huis
Vandaag besteld, morgen in huis Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Vandaag besteld, morgen in huis Gratis retour in 31 winkels

Kies de maat die u wilt bestellen

Je hebt geen maat gekozen. Staat jouw maat er niet bij? Klik op de maat om bericht te ontvangen als de maat weer beschikbaar is.

Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen