Vandaag besteld, morgen in huis Vandaag besteld, zaterdag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk

Who's that girl?

 
Yvette Broch (29), een energieke, optimistische, sportieve en stralende vrouw die waarde hecht aan duurzaamheid en heel bewust in het leven staat. Op 27-jarige leeftijd was ze een van de beste handbalspeelsters ter wereld. Haar ongekende hunkering naar succes en prestatiedrang zorgden ervoor dat Yvette haar grenzen overschreed. Op dat moment maakte ze een levens- veranderende beslissing en koos voor geluk! Met een grote glimlach en veel enthousiasme is ze nu het gezicht van onze voorjaarscampagne!

Match tussen jou en Anna van Toor?
Ja, echt superleuk dat ik het gezicht ben van jullie voorjaarscampagne. Ik voelde echt een match met dat wat jullie uit willen stralen en waar ik voor sta. Ik houd van verbinding maken, in mijn eigen kracht staan en kleding dragen waar ik me goed in voel. En dat is ook wat jullie uitdragen. Het beste in een vrouw naar boven willen halen.

Sta jij nu in je kracht?
Ja, ook al val ik af en toe om! Ik ben altijd heel erg hard voor mezelf geweest en stelde (te) hoge eisen om maar zo perfect mogelijk te zijn. Te bang om fouten te maken. Hier heb ik onwijs veel van geleerd en ben ontzettend dankbaar voor deze ervaringen. Nu accepteer ik mezelf steeds meer, precies zoals ik ben, en daardoor voel ik me ook veel zekerder. Je hoeft niet alle ballen in de lucht te houden en te doen alsof alles perfect gaat. Perfectie bestaat sowieso niet! Dus laten we lekker onszelf zijn!

Wat is DE tip voor ons vrouwen?
Een gezonde portie schijt hebben aan wat anderen van je vinden. 
Je bent goed zoals je bent!

Wat maakt je gelukkig?
Goed voor mezelf zorgen! Ik word heel blij van bewegen en buiten zijn. Strandwandeling maken, joggen in het bos en yoga. Sinds ik gestopt ben met mijn handbalcarrière ben ik liever voor mezelf geworden en luister ik meer naar mijn verlangens. En daar hoort dus ook bij dat ik af en toe heel veel zin heb in wijn en chocola. Die kleine dingen zijn voor mij echte geluksmomentjes!

Expeditie Robinson!
Een geweldig avontuur. Ik voelde me zo vrij in de natuur! Je beseft je dat je eigenlijk niet veel nodig hebt. Ook het loslaten van hoe je eruitziet was een grote les. Heerlijk om geen spiegels om je heen te hebben! We kunnen ons zo druk maken om dingen die er helemaal niet toe doen.

Geen shopaholic?
Haha, nee niet meer! Nu shop ik veel bewuster. 
Het liefst shop ik alleen duurzaam.

Toekomstdromen?
Morgen is toekomst! En om heel eerlijk te zijn voel ik me opgesloten in een ‘box’ wanneer ik vaste plannen maak! Elke dag nieuwe ervaringen creëren, dat is mijn plan voor nu! Maar, er is één ding wat op mijn toekomstlijstje staat.... er over 50 jaar nog zijn zodat ik een tripje naar de ruimte kan maken!

Even snel:
Jouw kledingstijl?
Elegant, comfortabel en een tikkeltje sexy!

Favoriete item?
Een lange zwarte coat! Dat is echt mijn beste aankoop ooit. Ik heb hem al een aantal jaar en ben er nog steeds verliefd op. Je kan hem chique dragen maar ook over mijn joggingspak maakt hij de stijl compleet.

Leukste item tijdens de shoot?
Die bruine rok. Echt heel gaaf!

Beauty geheim?
Heb ik niet, haha! Veel thee drinken en goed slapen. Maar ik denk vooral dat het te maken heeft met het accepteren van jezelf en je dat gaat uitstralen.

Vandaag besteld, morgen in huis Vandaag besteld, zaterdag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk