VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

ACHTERAF BETALEN

GRATIS RETOUR IN DE WINKEL

TREND ALERT #1

Maart 2018

 

 We trappen het seizoen af. Nu. Het weer volgt ten slotte vanzelf wel. De grote vragen zijn: Wat draag je dit seizoen? Welke combinaties zijn een must en welke items niet weg te denken? 

#1   Polkadots!

Grote stippen en kleine. Veel stippen en weinig. Op t-shirts en rokken. De Polkadot uit de Jaren ’60 is terug en door de verschillen in grootte en hoeveelheid o-zo-modern. Een echte aanrader is het dragen van dots op dots! 

 

 

#2   Ruiten à la Brigitte Bardot

 De gingham ruit die Brigitte Bardot zo bekend maakte, is weer helemaal teurg. De klassieke zwart-wit combinatie is eigenlijk het krachtigste. Terug te zien in trendy broekjes en stoere blouses. Diverse ruiten gecombineerd geeft de look een moderne twist. Ook leuk in combinatie met een accent van kleur, zoals een clutch of kekke schoen. 

 

 

 #3   Millenial Pink

Dat fijne bloemenprints en kleurrijke outfits je dag nét wat leuker maken wisten we al, maar wat helemaal een boost geeft is de millenial pink kleur die dit seizoen overal te zien is. In mode en zelfs in kunst en design. Natuurlijk zijn wij ook fan. We zijn ten slotte vrouwen. Blouses, jurkjes én laarsjes in deze kleur. Combineer dit met de vrolijke bloemenprints en niet alleen jijzelf, maar ook iedereen in je omgeving wordt blij.  

 

Dress up, it’s time to go!   

 

VOOR 15:00 BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

ACHTERAF BETALEN

GRATIS RETOUR IN DE WINKEL