VANDAAG BESTELD, WOENSDAG IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

GRATIS RETOUR IN 31 WINKELS

Personal Shopper Edith uit Haarlem

 

 

 

Edith is een enthousiaste personal shopper in de winkel in Haarlem. Ze heeft de job waar ze vroeger al van droomde! Ze staat elke dag met een positieve mind in de winkel. Ook zo benieuwd hoe ze dat doet? De waarom-vraag is makkelijk te beantwoorden. Het antwoord dat ben jij!  

Wat is de typische Haarlemse klant?
De echte levensgenieter. Wijntje. Nieuw jurkje. Nieuwe outfit. Lekker op pad met vriendinnen. Af en toe op reis naar de zon. En ook daar is weer een nieuwe outfit voor nodig. Gezellig publiek dus.

En wat is jouw favoriete outfit dit seizoen?
Een jurk met stoere boots of een frisse gymp. Gestyled met bijpassende oorbellen van myjewellery.

Wat mag niet ontbreken in je garderobe?
Een (little) Black Dress voor als je uiteten gaat en een goede jeans met stoere wassing. Een mooie Cambio is daar perfect voor. Top kwaliteit,  goede pasvorm. Stoer maar toch ook een tijdloze look.

 

 "Iedere vrouw heeft mooie kanten, die benadruk ik graag"

 

Hoe zou je jezelf omschrijven?
Positief. Ik houd echt van mensen, tja en van mode natuurlijk. Al toen ik klein was zei ik dat ik later in een modewinkel wilde werken!

 

Dus jij hebt de perfecte job gevonden! Wanneer kan jouw dag niet meer stuk?
Als ik vrouwen heb kunnen helpen aan een nieuwe outfit & daarbij ook een boost zelfvertrouwen heb kunnen meegeven. Iedere vrouw heeft mooie kanten. In mijn vak benadruk ik deze graag, want ik vind het zonde als ze dat zelf niet zien.

Een vrouw kwam zelfs terug nadat ik haar had geholpen om haar nieuwe kapsel te laten zien. Ze was zich extra goed gaan verzorgen. Dat is belangrijk. Voor je eigenwaarde en een blij en goed gevoel. Zelf ben ik erg positief ingesteld. Dat maakt je leven leuker en dat straal je ook uit. Dat wil ik de Anna-vrouwen die bij ons in de winkel komen ook meegeven.

 

 

VANDAAG BESTELD, WOENSDAG IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

GRATIS RETOUR IN 31 WINKELS