Vandaag besteld, morgen in huis Vandaag besteld, vrijdag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk

Pernille Lalau

Achter elke STRALENDE VROUW staat….in dit geval, GERYANNE! Persoonlijk stylist van PERNILLE LA LAU, die haar vaak in Anna kleedt voor het televisieprogramma KOFFIETIJD. Een ‘match made in heaven’; Pernille, Geryanne 
én ANNA NATUURLIJK!

Hoe is de match tussen jou en 
Anna van Toor ontstaan?
P: Vertel eens Geryanne. Hoe kwam jij bij Anna van Toor? Want ik vind het knap hoe jij altijd perfecte matches weet te maken… dat is echt jouw professionaliteit.
G: Koffietijd is een heel leuk programma om Pernille voor te stylen. Het is een actueel tv-programma voor vrouwen die volop in het leven staan. Pernille is ook zo’n vrouw en Anna van Toor maakt collecties vóór precies die vrouw. Zie je de match?

Dat klinkt als een topteam!
P: Absoluut! We werken al 16 jaar samen. Geryanne is heerlijk down to earth, lief en modebewust. Een persoonlijkheid die heel goed bij mij past. Anders zou ik er niet mee kunnen werken.
G: We hebben ook echt iets opgebouwd. Pernille is heel fijn om mee te werken en staat altijd open voor iets nieuws. Ze vertrouwt op mijn expertise. En het allerfijnst: ze waardeert echt wat ik doe. Dat spreekt ze heel duidelijk uit en dat geeft vertrouwen.

En ook blij met Anna?
P: Jazeker. Ik vind het een heel modern en stijlvol merk. Voor mij is het fijn dat de kledingstukken zo te combineren zijn dat ik ze sportief kan dragen én er ook zakelijk super representatief in uitzie. Helemaal fijn die mix.

“We mogen
elkaar wel
wat vaker
complimenteren.”

Best geklede vrouw van Nederland?
P: Wat moeilijk! Ik zou het niet weten. Ik kan er wel van genieten wanneer ik op een terrasje zit en naar het straatbeeld kijk. Als ik een vrouw zie die iets leuks aan heeft, dan zeg ik dat gewoon. We mogen elkaar wel wat vaker complimenteren.

Kleding kan dus echt het verschil maken?
P: Zeker, daarom voegt Geryanne ook zoveel toe als personal stylist. Ik heb weleens van die dagen dat ik me niet uitgeslapen voel. Als ik dan weer een leuke outfit aankrijg voel ik me gelijk energieker en happy!

En dat is dan jouw werk Geryanne…
G: En dat geeft voldoening. Super toch? Iemand moet zich prettig voelen in wat ze draagt en ik doe graag mijn best om het mooiste in iemand naar boven te halen.
P: Op naar de volgende 16 jaar!

 

Vandaag besteld, morgen in huis Vandaag besteld, vrijdag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk