VANDAAG BESTELD, MORGEN IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

GRATIS RETOUR IN 31 WINKELS

Meet Lily uit Veenendaal

 

 

Als we Lily in drie woorden moeten voorstellen: enthousiast, geduldig met een dosis humor! Er wordt dan ook veel gelachen in de winkel. Met de klanten en onder elkaar als collega’s. Zes verschillende type mensen vormen 1 hecht team. Ze voelen en vullen elkaar heel goed aan.

‘Ik voel me als een vis in het water op mijn werk. Al die mensen om mij heen die me zoveel energie geven, heerlijk! We halen alles uit de kast. De gemiddelde Veenendaalse klant is doelgericht. Ze komt voor die ene broek, maar hoe leuk is het wanneer zij niet alleen met die broek maar ook met het jurkje, wat ik die dag draag, de deur uit gaat.

Ook zo leuk; als je twee klanten tegelijk aan het helpen bent en ze elkaar inspireren. Twee verschillende types die uiteindelijk met dezelfde broek de winkel verlaten. Dat is toch hartstikke leuk!’  

 

 "Wat houd ik van mensen en wat ben ik blij met wat ik doe"

 

Wat geeft jou een voldaan gevoel?

Het voelt zo goed wanneer de klant na het afrekenen mij de hand schudt en me nog een keer bedankt voor de goede hulp. Ik ben een gevoelsmens. Als een dochter bij de kassa tegen haar moeder zegt: “Mam, ik reken je setje af omdat je zoveel voor me doet”, dan schiet ik vol. Wat houd ik van mensen en wat ben ik blij met wat ik doe!

 

Wat is jouw tijdloze favoriet?

Leren jasje! Je kan het in zoveel verschillende stijlen dragen. Stoer, sportief of gekleed. Het is maar net waar je het mee combineert.

Dit seizoen ben ik echt gek op de kimono. Heel vernieuwend en in zoveel kleuren, printen en lengtes te krijgen. Ik heb er twee en die zijn ook al mee op vakantie geweest. Leuk bij een korte broek en makkelijk om over je bikini te dragen als je een terrasje pakt!

 

 

VANDAAG BESTELD, MORGEN IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

GRATIS RETOUR IN 31 WINKELS