Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk

Kleurrijke zomer | Inspiratie van Anna

 

Het is je vast niet ontgaan, de etalages hangen vol met vrolijke felle kleuren. Bij Anna worden wij daar zeker blij van! Het is tijd om de warme en grauwe joggingpakken achter ons te laten en ons weer leuk aan te kleden voor feestelijke gelegenheden!

En dit doen we niet zomaar, we komen opvallend terug met veel kleur! Een hele gekleurde outfit, niks is te gek deze zomer. Maar ook colourblocking is helemaal terug in de mode! Dus een groen shirt op een roze broek, het kan allemaal!  

Zuurstokroze
Een van de kleuren die we veel zien terugkomen is zuurstokroze. Dit zien we ook in dit leuke pofmouwen shirtje van Anna die wordt gedragen op eenzelfde kleur broek. Ook leuk om dit shirt te combineren met een andere felle kleur, want dan doe je helemaal mee met de colourblocking trend! Jurken, tassen, broeken, jassen; het is een kleurregen aan items! Andere kleuren die we veel zien deze zomer zijn onder andere geel, oranje en grasgroen.
Colourblocking
Mocht je iets kleiner zijn, dan is colourblocking misschien iets minder geschikt voor jou. Colourblocking laat je er namelijk kleiner uitzien dan dat je eigenlijk bent. Dit komt door een optische illusie. Het oog stopt bij elke nieuwe kleur en ziet het niet als een geheel. Maar niet getreurd, je kan zeker meedoen aan deze toffe kleurrijke trend door ervoor te kiezen om een geheel aan kleur te dragen.
Meer kleurrijke outfit inspiratie: 
Wil je een geheel aan kleur dragen? Deze lila outfit is toch amazing?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Of wil je toch voor colourblocking gaan? Hieronder hebben we twee inspiratie outfits voor je!

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk