Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk

Het mooi houden van jouw jeans | Tips van Anna

 

Iedereen heeft ze wel in de kast hangen en de jeans is dan ook een ware favoriet bij vele mode liefhebbers!

We zijn er dol op en willen graag dat ze zo lang mogelijk meegaan en mooi blijven. Dat gaat zeker lukken met deze tips! Word een expert in het mooi houden van jouw jeans.

Hoe vaak moet ik mijn jeans wassen?
Eigenlijk is hier maar één goed antwoord op en dat is zo min mogelijk! Het is niet nodig om je jeans te wassen na elke keer dat je ze gedragen hebt. Dit voelt misschien tegenstrijdig, maar je jeans kan veel hebben en wordt niet snel vies. Voelt dit toch niet fijn? Dan kun je je jeans altijd eventjes buiten laten luchten en eventuele vlekken verwijderen met een nat doekje.
 
 
 
 
Hoe was ik mijn spijkerbroek?
Probeer je jeans zo min mogelijk te wassen, maar mocht het dan toch tijd zijn voor een wasbeurt, houd dan het volgende in je achterhoofd.
 

Gebruik een fijn wasprogramma en fijnwasmiddel,

Was op maximaal 30 graden,

Doe je jeans binnenstebuiten voordat hij de wasmachine ingaat,

Gebruik een vervanger voor wasverzachter.

 
Not done! Gebruik maken van de droger.
Stop na de wasbeurt je jeans niet in de droger. Door de warmte worden de vezels beschadigd en dit zorgt ervoor dat de jeans een doffe look krijgt en dat is natuurlijk niet wat we willen.
 
Alternatief: Mocht je je jeans niet willen wassen, maar wel het gevoel hebben dat dit nodig is… Dan is er een oplossing! Je kunt je broek in een kussensloop stoppen en dan in de vriezer leggen. Dit klinkt gek, maar het werkt echt! Het doodt de bacteriën en zorgt ervoor dat nare geurtjes verdwijnen.

 

'Schoonmaakazijn' in de wasmachine als wasverzachter. Azijn zorgt voor zachtere kleding, omdat het de kalk verwijderd uit het water. Dit is goed voor de kleding en voor de wasmachine, een echte win-win situatie dus!

Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk