VANDAAG BESTELD, DONDERDAG IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

GRATIS RETOUR IN 31 WINKELS

Het bijzondere Laren

 

 

Stijltoppers van Laren!
Het team in Laren is een geoliede machine. Heel gastvrij voor iedereen die binnenkomt. Er is niemand die niet begroet wordt en er staat voor iedereen verse koffie klaar. Justien, die al jaren bij ons werkt, gaat nu het team inspireren als Storemanager.

 

Een dagje Laren.. moet je doen!
Er is heel veel te beleven in en rond Laren. Je kunt er gezellig shoppen en eten in leuke restaurants. Ook zijn er veel wandel- en fietsroutes uitgezet. Niet sportief? De omgeving leent zich ook uitstekend om rond te toeren met de auto. Nachtje slapen? Laren heeft verschillende ‘Bed & Breakfast’ mogelijkheden waarna je de volgende ochtend kunt genieten van een huisgemaakt ontbijtje. Naast de Anna van Toor winkel zijn er nog allerlei leuke hotspots/activiteiten in het bijzondere Laren. Hierbij de leukste tips:

 

 

 "Het team in Laren is een geoliede machine. Heel gastvrij voor iedereen die binnenkomt."

 

Lunch
In Laren kun je heerlijk lunchen bij Brink20, Loetje, Hamdorff en Vida (tapas). Van maart t/m september staat er een poffertjeskraam waar mensen speciaal voor naar Laren komen.

Kunst
Houd je van kunst? Breng dan een bezoekje aan de Singer Laren, een uniek en particulier cultureel erfgoed dat bestaat uit een museum, theater, villa en beeldentuin. In de gerenoveerde woonkamer van Het Singer kun je ook iets eten en drinken.

Op vrijdagmiddag is er altijd een gezellige markt op Plein 1945 en in de winter een schaatsbaan.

 

 

 

 

VANDAAG BESTELD, DONDERDAG IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

GRATIS RETOUR IN 31 WINKELS