Vandaag besteld, morgen in huis Vandaag besteld, morgen in huis
Vandaag besteld, morgen in huis Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Vandaag besteld, morgen in huis Gratis retour in 31 winkels

Verantwoord Anna

Dat zit wel goed!

Anna van Toor is al jaren enthousiast lid van de Fair Wear Foundation. Eerlijke kleding. Eerlijk gemaakt. Fair betaald. Want jouw mode zit pas goed als je weet dat het echt goed zit.

FWF is een onafhankelijke, non-profit organisatie die als doel heeft om de werkomstandigheden in de kledingindustrie te verbeteren. 
Lidmaatschap betekent dat Anna van Toor verantwoording neemt voor de productie van haar collecties. Gezonde en veilige werkomstandigheden voor de mensen die onze producten maken.

“ The first step to slow fashion is asking why before you buy “  

Naast de Fair Wear Foundation is Anna van Toor ook op andere gebieden duurzaam:

  • Fair Trade koffie 
  • Natuurlijke materialen in de vernieuwde winkels 
  • Meubels van Dutch Designers 
  • Zonnepanelen op het kantoorpand
  • Duurzame stoffen in de Anna collectie 

Euro Jersey wordt verantwoord geproduceerd 

Onze Euro jersey essentials (broekjes, blazers, jumpsuits) zijn niet weg te denken uit de Anna-collectie en het positieve is het bedrijf achter Euro Jersey produceert verantwoord!
Hier vind je meer informatie over Euro Jersey. 

Lyocell, ook wel Tencel

Lyocell wordt ook wel Tencel genoemd en is een duurzame vervanger van viscose. De stof wordt gemaakt van houtpulp, voornamelijk van hout van de eucalyptusboom, die duurzaam worden beheerd en een FSC certificaat hebben.

Modal

Kleding gemaakt van modal is sterk, ademend, vocht absorberend, valt soepel en voelt zijdezacht op de huid.

  • Productie in Europa 
Het mooie is dat 60% van onze collecties geproduceerd worden in Europa. Denk aan landen als Portugal, Polen en Litouwen. Productie in Europa betekent kortere transport en daarmee minder CO2 uitstoot. Ook zijn de lijntjes kort met de fabrieken in Europa. Onze productiemanagers bezoeken regelmatig deze fabrieken, zo weten we precies hoe de werkomstandigheden zijn. Dat zit dus wel goed. 
 
  • Duurzame cadeaus

Sustainable shopper 

Deze shopper is vervaardigd van 100% recycled PET canvas en dus volledig gemaakt van afval plastic. Het plastic wordt verzameld in China op straat en langs de kust en vervolgens wordt het afval verwerkt tot een hoogwaardige canvas. Een sterke, waterafstotende en moderne Sustainable bag! 

Duurzame Chocolade 

We hebben zelf een Anna Tony Chocolonely reep ontwikkeld voor events en winkelopeningen. Tony’s missie is samen 100% slaafvrije chocolade maken in de wereld.

 

Vandaag besteld, morgen in huis Vandaag besteld, morgen in huis
Vandaag besteld, morgen in huis Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Vandaag besteld, morgen in huis Gratis retour in 31 winkels