Vandaag besteld, zaterdag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk
Avondlevering mogelijk
 
Comfy & Cosy! De meest gezellige tijd van het jaar breekt aan. Heerlijke koffie of warme chocolademelk drinken terwijl je je favoriete kerstmuziek afspeelt en de kerstverlichting weer aangaat. Omdat we in deze tijd ook wat meer thuis zijn heb je geen zin om er iedere dag helemaal opgedoft bij te lopen. Want nee, zo'n skinny jeans met een blouse en een leuke blazer (of dit jaar een spencer) zit niet het meest geweldig. Althans niet als je lekker de hele dag thuis aan het rommelen bent. Hoe leuk z'n outfit natuurlijk ook is en hoe graag we die op andere momenten wel aan doen. Wat is dan wel de meest ideale outfit voor een thuis-rommel-dag? 

Comfy & Cosy  
Ga voor outfits die heerlijk zitten maar waarin je ook gewoon de deur uit kan gaan zonder dat er raar naar je gekeken wordt. Het zijn die 'everyday' looks die ja overal naartoe kunt dragen. 
Denk aan soft joggers, gebreide truien, hoodies en sweaters. Onze comfy & cozy collectie ziet er zo uit dat je overal met een gerust hart naartoe kunt.

   

 

@home en outwear  
Thuiswerken is in deze tijd natuurlijk ook helemaal je van het! Wil jij er toch netjes uitzien voor een online meeting? Dan hebben we de Jersey blazer. Door de heerlijke stretch-kwaliteit heb je niet het gevoel dat je een blazer draagt. Gewoon met een leuk shirt eronder zie je er al fantastisch uit. 
De deur uit? Maak je relax-outfit af met een paar sneakers of mooie boots als je op pad gaat. Vergeet ook niet die gebreide shawl voor dat extra cosy gevoel

Inspiratie 
Met onze comfy @home shoot inspireren we je graag met heerlijke looks. Je vindt ze op onze 'gezien op social' pagina om te shoppen.

Reacties niet mogelijk
Als je cookies accepteert kunt je Anna.nl makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Wilt u cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring