Vandaag besteld, woensdag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk

Brikbike by Anna

Brikbike by Anna  

Deze fantastische designer fiets is het resultaat van de samenwerking van Anna van Toor met Brikbikes. Brikbikes staat bekent om zijn innovatieve, aantrekkelijke en hoge kwaliteit fietsen. Duurzaamheid en kwaliteit staan bij hen, net als bij Anna van Toor, hoog in het vaandel. De fiets is Made in Holland en gemaakt van natuurlijke materialen.

‘Het leven is als het rijden op een fiets. Om je balans te houden, moet je blijven bewegen.’ – Albert Einstein
  • Mix van modern en klassiek: de kleurstelling en materialisatie is een mix van modern en klassiek, helemaal in de stijl van Anna van Toor. Hierbij is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de natuurlijke materiaalkleuren. Zoals het witte frame, een naturel leren zadel, een bel en typeplaatjes van messing, crème banden, kurk handvatten en aluminium verlichting en spatborden.

  • Stijlvol mandje: een speciaal voor de Brikbike by Anna ontwikkelt fietsmandje. Gespoten in de kleur van de fiets.

  • Stijlvol en vrouwelijk wit.

  • Altijd verlichting: de aluminium verlichting van Duitse makelij werkt met een naafdynamo. Hierdoor heb je altijd licht, zonder dat je batterijen verbruikt. Goed voor het milieu en fijn dat je er geen omkijken naar hebt.

  • Soepele aandrijving: kenmerkend voor de Brikbike by Anna is de cardanaandrijving. Dit is een as in plaats van een ketting. Dit systeem is al meer dan een eeuw oud, maar nog altijd zijn tijd ver vooruit. Een cardanas betekent duurzaam en onderhoudsvrij fietsen. Omdat die oersterk is, krijg je 3 jaar garantie op de cardanas. Een simpel, maar geniaal principe.

Download hier de garantiebepaling van de Brikbike by Anna.

Shop de Brikbike by Anna HierBewarenBewaren

Vandaag besteld, woensdag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk