VANDAAG BESTELD, MORGEN IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

GRATIS RETOUR IN 31 WINKELS

Smaakvolle Restyling

Anna van Toor Tiel en Zeist

 

De start van een nieuw modeseizoen betekent bij Anna van Toor de heropening van twee Anna van Toor winkels. Op donderdag 15 februari opende Anna van Toor in Tiel en donderdag 22 februari werd Anna van Toor in Zeist, na een intensieve verbouwing, heropend. Twee stijlvolle winkels die mode, stijl en eigentijdsheid uitstralen.

Door de toevoeging van natuurlijke materialen en lichte kleuren ademen de vernieuwde winkels van Anna van Toor sfeer uit. Ook is in het vernieuwde winkelconcept ruimte gemaakt voor mooie stukken van Nederlands designtalent. Stoelen van Piet Hein Eek, Maarten Baas en Dirk vander Kooij zijn hier goede voorbeelden van. Naast Dutch Design is de winkel in Zeist na de verbouwing ook een koffiebar rijker. Het doel is om de Anna-klant een totaalbeleving te geven wanneer zij de winkels van Anna van Toor binnenstapt.  

In beide vernieuwde winkels zullen de Anna-collecties, Anna en Anna Blue, verkrijgbaar zijn. Tevens staan de winkels in Zeist en Tiel bekend om haar brede assortiment aan mooie merken,
zoals Cambio, Drykorn, Marc Cain, Fabienne Chapot en meer.

Tot snel bij Anna van Toor! 

 

 

 

VANDAAG BESTELD, MORGEN IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

GRATIS RETOUR IN 31 WINKELS