SNELLE LEVERING

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

ACHTERAF BETALEN

GRATIS RETOUR IN DE WINKEL

Bezig met laden... Bezig met laden...
Bezig met laden... Bezig met laden...

Fair Wear Foundation

Sinds 2013 is Anna van Toor lid van Fair Wear Foundation (FWF). FWF is een onafhankelijke, non-profit organisatie die als doel heeft om de werkomstandigheden in de kledingindustrie te verbeteren. Lidmaatschap betekent dat Anna van Toor verantwoording neemt voor haar productie.

“Continue proberen we ons productieproces te verbeteren door de productielocaties regelmatig te bezoeken, te controleren en trainingen te geven aan de arbeiders. Kenmerkend voor onze collectie is dat deze uit kleinere thema’s bestaat die verspreid over het jaar geproduceerd worden. Op die manier verlagen we de werkdruk bij de fabrieken. Om ieder jaar een stapje verder te komen is het belangrijk dat iedereen binnen het bedrijf Fair Wear-minded is. Dát is ons streven.” Productiemanager Anna van Toor

Fair Wear Foundation heeft 8 richtlijnen voor werkomstandigheden opgesteld; het werk is vrijwillig gekozen, geen discriminatie op de werkvloer, geen kinderarbeid, vrijheid van vereniging en collectieve onderhandeling, uitkeren van een leefbaar loon, humane werktijden (max 6 dagen per week, 8 uur per dag), veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, legaal werkcontract (incl. sociale zekerheid).

SNELLE LEVERING

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

ACHTERAF BETALEN

GRATIS RETOUR IN DE WINKEL