Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk

Duurzaam Anna van Toor

De wereld een klein beetje beter maken. Duurzamer, schoner, groener. Wij doen dat door eerlijke mode aan te bieden. Mode van de toekomst is tenslotte verantwoorder!

Duurzame stoffen.
BIO is allang niet stoffig meer. Het is moderner dan ooit. Geproduceerd zonder schadelijke bestrijdingsmiddelen en 
kunstmest. Deze boeren hergebruiken daarnaast het water voor de productie. Beter voor het milieu én meer 
draagcomfort voor jou!

Duurzaam comfort.
De travelkwaliteit van Eurojersey is comfort, maar óók duurzaam. Het productiebedrijf achter Jersey Sensitive is enorm vooruitstrevend bezig. Van een continue verlaging van hun CO2 uitstoot tot het voorkomen van schadelijke chemicaliën. Jersey Sensitive is niet meer weg te denken uit de Anna collectie. 
Heb jij ze al in je kast?

Luxe kwaliteiten.
De echte luxe en duurzame eye-catchers zijn gemaakt van Tencel. Een kwaliteit die voortkomt uit hout, chloorvrij wordt gebleekt en waarbij water wordt hergebruikt. Ook is Tencel biologisch afbreekbaar. Met deze stof werken we dus graag! Wist je dat Tencel zo zacht is als zijde, zo koel is als linnen, zo warm is als wol, zo sterk is als polyester en zo soepel valt als viscose?

Bont voor Dieren.

Anna van Toor tekende de Bont voor Dieren verklaring. Geen bont in onze collecties. Geen bont in onze winkels en geen bont in onze webshop. Wel zo eerlijk voor mens en dier. Zie Anti-Bontverklaring

Stores.
Ook ga je dit seizoen duurzaamheid terugzien in de winkels. Kleding met een speciaal duurzaam verhaal herken je door het duurzame keuze logo. En naast shoppen kun je in onze winkels ook genieten van heerlijke Fair Trade koffie 
of thee!

Productie in Europa
Het mooie is dat 50% van onze collecties geproduceerd worden in Europa. Denk aan landen als Portugal, Polen en Litouwen. Productie in Europa betekent kortere transport en daarmee minder CO2 uitstoot. Ook zijn de lijntjes kort met de fabrieken in Europa. Onze productiemanagers bezoeken regelmatig deze fabrieken, zo weten we precies hoe de werkomstandigheden zijn. Dat zit dus wel goed.

Office.
Wist je dat het kantoor van Anna van Toor sinds dit jaar ook 3000m2 aan zonnepanelen op het dak heeft liggen. Hierdoor wekken we voor een heel groot gedeelte onze eigen energie op!

 

BewarenBewaren

Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Achteraf betalen Achteraf betalen
Avondlevering mogelijk Avondlevering mogelijk