VANDAAG BESTELD, DINSDAG IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

ACHTERAF BETALEN

GRATIS RETOUR IN 31 WINKELS

CLUB100 | Achter de schermen

Achter de schermen bij Anna van Toor

 

Dat we 100 jaar graag met z’n alle vieren was al bekend. Met CLUB100 doen we dat dit jaar met verschillende events. Dit keer achter de schermen op het hoofdkantoor in Meerkerk met ruim 30 vrouwen van CLUB100.

Onder het genot van koffie, thee en macarons werd de ANNA100 expositie tentoongesteld. De expositie bestond uit oude beelden die het verhaal vertelde over 100 jaar van Toor en een film over de geschiedenis.

Waar iedereen vol interesse naar luisterde was de presentatie over de Anna-labels. Productiemanager Karin vertelde alle ins en outs van de ontwikkeling van de Anna-labels en wat daar allemaal bij komt kijken. Hierna volgde een rondleiding op kantoor en door het magazijn. Iedereen was bezig met de dagelijkse werkzaamheden op deze manier kregen de vrouwen van de CLUB100 een goed idee hoe een werkdag bij Anna van Toor er uitziet.

Aan het einde van de ochtend was er tijd voor een foto-moment, een uitgebreide lunch en een gezellige nababbel met elkaar. Anna-vrouwen hebben per slot van rekening toch allemaal wat in common.

Tot slot, kreeg iedereen een goodiebag mee gevuld met goodies van Anna’s merken.  

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

VANDAAG BESTELD, DINSDAG IN HUIS

GRATIS THUISBEZORGD VANAF €50

ACHTERAF BETALEN

GRATIS RETOUR IN 31 WINKELS